AutoService Zevenbergen
AutoService Zevenbergen - Logo

AutoService Zevenbergen

Uw specialist in auto reparatie, APK keuringen en onderhoudsdiensten voor alle soorten merken auto's.

AutoCentrum Zevenbergen
AutoService Zevenbergen - Logo

AutoCentrum Zevenbergen

Voor een zorgeloze koopervaring van uw jong gebruikte auto, of laat u auto door ons professioneel poetsen. Uw auto weer in showroom staat

Over Mij & AutoService Zevenbergen

Anthon Rijsdijk, Eigenaar

Over AutoService Zevenbergen

Autoservice Zevenbergen is een gerenommeerd autobedrijf gelegen in het Brabantse plaatsje Zevenbergen. Het bedrijf is al vele jaren een begrip in de regio en staat bekend om haar uitstekende service en vakmanschap.

Bij Autoservice Zevenbergen kunt u terecht voor allerlei zaken omtrent uw auto, zoals onderhoud, reparaties, APK-keuringen en schadeherstel. Het bedrijf beschikt over een modern uitgeruste werkplaats en een deskundige en ervaren monteur die met passie en precisie aan uw auto werkt.

Bovendien kunt u bij Autoservice Zevenbergen rekenen op persoonlijke aandacht en een eerlijk advies, zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor uw auto en uw portemonnee.

Over mij

Ik ben Anthon Rijsdijk geboren op 22 juni 1977, ik ben de trotse eigenaar van Autoservice Zevenbergen. Mijn passie voor auto's en technologie is iets wat al vroeg in mijn jeugd begon. Na het afronden van mijn opleiding tot elektromonteur, koos ik ervoor om me verder te specialiseren in de wereld van autotechniek. Ik begon met de opleiding tot tweede autotechnicus en vervolgde mijn pad met succes, uiteindelijk mijn diploma behalend als eersteklas autotechnicus.

Mijn loopbaan begon bij Kia, waar ik gedurende meer dan 15 jaar mijn vakmanschap als monteur verfijnde. In die periode legde ik me toe op diverse facetten, waaronder onderhoud, reparaties, oplossen van storingen en vele andere technische uitdagingen. Na deze jaren van waardevolle ervaring, nam ik in 2009 de beslissing om mijn eigen onderneming te starten en de geboorte van Autoservice Zevenbergen te realiseren.

Naast mijn diploma’s heb ik ook verschillende certificaten behaald, waaronder het certificaat voor f-gassen. Dit certificaat is verplicht voor het werken met koel- en klimaatinstallaties, waaronder airco systemen in auto’s. Hierdoor kan ik met de nieuwste technologieën werken en kan ik mijn klanten altijd de beste service bieden.

Dankzij mijn jarenlange ervaring en expertise heb ik een brede kennis van verschillende merken auto’s en kan ik uw auto met precisie onderhouden en repareren.

Ik ben ook actief als leerlingbegeleider voor stagiaires. Dit betekent dat ik jonge mensen begeleidt en opleidt om ze een goede start in hun carrière te geven. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te delen en de volgende generatie op te leiden, zodat de kennis en kwaliteit van het vak behouden blijft.

Als eigenaar van Autoservice Zevenbergen ben ik trots op het werk dat ik lever en streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit. Ik vind het belangrijk om mijn klanten een persoonlijke service te bieden en hen te adviseren over het onderhoud en de reparaties die nodig zijn voor hun auto. Zo kan ik altijd de beste service leveren en mijn klanten tevreden stellen.

Ervaring
25 jaar
Certificaten & Diploma's
10