Over ons

Autoservice Zevenbergen

Autoservice Zevenbergen is een gerenommeerd autobedrijf gelegen in het Brabantse plaatsje Zevenbergen. Het bedrijf is al vele jaren een begrip in de regio en staat bekend om haar uitstekende service en vakmanschap. Bij Autoservice Zevenbergen kunt u terecht voor allerlei zaken omtrent uw auto, zoals onderhoud, reparaties, APK-keuringen en schadeherstel. Het bedrijf beschikt over een modern uitgeruste werkplaats en een deskundige en ervaren monteur die met passie en precisie aan uw auto werkt. Bovendien kunt u bij Autoservice Zevenbergen rekenen op persoonlijke aandacht en een eerlijk advies, zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor uw auto en uw portemonnee.

Wie ben ik?

Ik ben geboren op 22 juni 1977, en ben de eigenaar van Autoservice Zevenbergen. Ik heb een passie voor auto’s en technologie wat al begon in mijn jeugd. Na mijn opleiding als elektromonteur, besloot ik mij verder te specialiseren in autotechniek en heb ik eerst de opleiding tot 2de auto technicus gevolgd en vervolgens mijn diploma gehaald als 1ste auto technicus.

Ik ben mijn carrière gestart bij Kia waar ik ruim 15 jaar ervaring heb opgedaan als monteur. Hier heb ik mij gericht op onderhoud, reparatie, storingen en nog veel meer. Na deze jaren van ervaring besloot ik om voor zichzelf te beginnen in 2009 en Autoservice Zevenbergen op te richten.

Naast mijn diploma’s heb ik ook verschillende certificaten behaald, waaronder het certificaat voor f-gassen. Dit certificaat is verplicht voor het werken met koel- en klimaatinstallaties, waaronder airco systemen in auto’s. Hierdoor kan ik met de nieuwste technologieën werken en kan ik mijn klanten altijd de beste service bieden.

Dankzij mijn jarenlange ervaring en expertise ik een brede kennis van verschillende merken auto’s en kan ik uw auto met precisie onderhouden en repareren. Mijn achtergrond bij Kia zorgt ervoor dat ik ook specifieke kennis heb van dit automerk, waardoor ik uw Kia met extra zorg kan behandelen.

Ik ben ook actief als leerlingbegeleider voor stagiaires. Dit betekent dat ik jonge mensen begeleidt en opleidt om ze een goede start in hun carrière te geven. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te delen en de volgende generatie op te leiden, zodat de kennis en kwaliteit van het vak behouden blijft.

Als eigenaar van Autoservice Zevenbergen ben ik trots op het werk dat ik lever en streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit. Ik vind het belangrijk om mijn klanten een persoonlijke service te bieden en hen te adviseren over het onderhoud en de reparaties die nodig zijn voor hun auto. Zo kan ik altijd de beste service leveren en mijn klanten tevreden stellen.